Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Nokvorsten vervangen

Indien uw nokpannen niet meer in goede staat zijn, zal het vastzetten van uw huidige nokpannen helaas niet de juiste oplossing zijn. De beste optie is dan dat uw nokvorsten volledig door ons worden vervangen. Wij kunnen u daar perfect mee van dienst zijn en vele tevreden klanten gingen u al voor.

Omdat wij alleen met de kwalitatief beste materialen werken, kunnen wij vaak tot 12 jaar garantie bieden.

Klantenreviews mbt nokvorsten

5/5

Ze werken hard en netjes en ze zijn zeer beleefd. Zeker een aanrader!

Complimenten aan Dylan en zijn team voor het geleverde werk. Dylan wilt met zijn team een goede naam opbouwen en dat maken ze meer dan waar. Tijdens het opmaken van de offerte maakte hij netjes de tijd en bespraken we de wensen die ik had. Daarnaast werd er goed meegedacht in oplossingen voor mijn wensen. Veel dakbedrijven hebben weinig persoonlijke aandacht en dat is bij dit bedrijf wel anders. De offerte is netjes en helder en overal staat er netjes prijzen erbij daarnaast wordt er goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ook de uitvoering is top. Ze werken hard en netjes en ze zijn zeer beleefd. Dakwerk Nederland is zeker een aanrader!

Jeroen Meerwijk
5/5

Goed werk

Goed werk geleverd door dakwerk Nederland!

John Warmenhoven
4/5

Mocht ik in de toekomst echter iemand nodig hebben voor mijn dak bel ik deze jongens

Dakwerk gebeld ivm een leakage. Ze belden snel terug en kwamen binnen een paar dagen kijken. Helaas zit het probleem elders en konden ze niet helpen, mocht ik in de toekomst echter iemand nodig hebben voor mijn dak bel ik deze jongens.

Johan van Streun
5/5

Lekker snel geschakeld en goed werk

Lekker snel geschakeld, professionele communicatie (e-mail, whatsapp, telefoon) en goed werk afgeleverd naar afspraak. Vervolgklussen die dak en/of sloopwerk betrekken zal ik in de toekomst zeker hier voorleggen.

Rudolf
5/5

Goede service

Goede service en leveren goed werk en zijn fijne gasten.

Esmee Outermans
5/5

Een absolute aanrader!!!!

Fantastisch bedrijf. Leveren vakwerk. Keurig en vriendelijk. Komen hun afspraken na. Een absolute aanrader!!!!

Carola van der graaf den ridder
5/5

Snelle en goede service

Door nestelende vogels was er een dakpan naar beneden geschoven. Gelukkig gedeeltelijk achter een zonnepaneel blijven hangen. De dakpan is teruggeplaatst en vakkundig vastgezet in de nok. Door de snelle en goede service is verdere schade voorkomen. Dank Dylan. Groet, Freek

Freek Langenhoff
5/5

Goed en deskundig bedrijf

Goed en deskundig bedrijf. Voelt de klant goed aan. Komt met advies en alternatieven. In overleg is veel mogelijk. Ik zou zeker dit bedrijf adviseren aan anderen.

Henk ten Harve

Projecten nokvorsten