Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Dakbedekking

Voor al uw vragen of problemen over alle dakbedekkingen die in Nederland voorkomen, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wij zullen bijna altijd een vrijblijvende inspectie uitvoeren om te controleren in welke staat uw bedekking van het dak is.

Er zijn tegenwoordig vele soorten dakbedekkingen. De meest bekende en voorkomende is toch wel de bitumen dakbedekking. Wij van Dakwerk Nederland hebben ons gespecialiseerd in het branden van bitumen daken. Wij werken alleen met gecertificeerde dakdekkers die precies weten hoe ze veilig en met oog voor duurzaamheid en kwaliteit uw dakbedekking renoveren, vervangen of onderhouden.

Vanaf het dakschot tot de dakbedekking (met en zonder isolatie)

Doordat wij het gehele proces kunnen verzorgen vanaf een kaal dakschot tot en met het aanbrengen en het verkleven van de dakbedekking met of zonder isolatie kunnen wij ons onderscheiden van andere dakdekkers. Wij zullen altijd bij u langs komen om samen met u tot een gedetailleerde offerte te komen. waarin alle stappen en wensen goed besproken zijn, zodat wij ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de renovatie aan uw dak.

Wij werken natuurlijk alleen met de kwalitatief beste materialen waardoor wij bij een volledige renovatie aan uw dakbedekking wel tot 12 jaar garantie kunnen geven.