Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Onderhoud Dakbedekkingen

Net zoals bij de rest van uw huis heeft ook uw dakbedekking eens in de tijd onderhoud nodig. Dit kan uit veel verschillende soorten werkzaamheden bestaan. Wij bij Dakwerk Nederland weten vaak uit ervaringen precies wat en welke punten aan uw dakbedekking het eerste onderhoud nodig hebben en welke nog even kunnen wachten. Daardoor kunt u veel problemen aan uw dakbedekking voor zijn en daarom lekkages, schades en/of hoge financiƫle gevolgen voorkomen.

Vraag direct bij ons een vrijblijvende inspectie aan uw dakbedekking aan.

Dakbedekkingen zijn er in veel verschillende soorten en maten.
Een van de veel voorkomende dakbedekkingen in ons land zijn: bitumen dakbedekking (ook weleens dakleer genoemd), epdm dakbedekking en tegenwoordig leggen en onderhouden we bij Dakwerk Nederland steeds vaker sedum dakbedekking (groendaken). Sedum (vetplantjes) wordt ook wel eens natuurlijke isolatie genoemd.

In vele gemeentes in ons land word voor een groendak subsidie afgegeven. Neem contact op met uw plaatselijke gemeente om te informeren naar welke subsidies voor u gelden met betrekking tot dakisolatie

Wij bij Dakwerk Nederland hebben ons weten te specialiseren d.m.v. cursussen en trainingen, maar vooral ook door het in de praktijk uitvoeren van het geheel vervangen, repareren en/of onderhouden van deze soorten daken met dakbedekkingen. Daardoor kunnen wij u het gehele proces van voor tot achter verzorgen wat ons uniek maakt in onze service.