Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Dakpannen vervangen

Voor het vervangen van uw dakpannen vragen wij u om het contactformulier in te vullen en uw vraag zo gedetailleerd mogelijk te verwoorden.

Wij zullen dan vaak nog die dag contact met u opnemen om een vrijblijvende dakinspectie in te plannen zodat we alle mogelijkheden met u kunnen bespreken.

In Nederland zijn er eigenlijk twee verschillende soorten dakpannen waaruit u kunt kiezen.

Kleidakpan of stormpan
Deze dakpannen zijn gemaakt van rivierklei dat op hoge temperaturen in pannenovens gebakken wordt. Deze pannen zijn erg lang houdbaar door de wijze waarop ze hardgebakken worden.

Betonpannen
Betonplannen die gemaakt worden van cement, zand en toeslagstoffen.

Deze pannen zijn iets minder houdbaar maar door hun profiel gemakkelijk te monteren en daarom kostenbesparend en veel gebruikt onder grote woningbouwcorporaties en projecten in ons landje.

Wij van Dakwerk Nederland verzorgen, repareren en onderhouden veel van deze pannendaken met de twee verschillende soorten dakpannen. Ook vervangen wij complete daken vanaf het aanbrengen van het dakschot met of zonder isolatie, tot en met het aanbrengen van de panlatten en de dakpan naar wens van de klant.

Situatie ervoor

Aan het werk

Eindresultaat

Projecten pannendaken

Klantenreviews mbt dakpannen vervangen

5/5

Ze werken hard en netjes en ze zijn zeer beleefd. Zeker een aanrader!

Complimenten aan Dylan en zijn team voor het geleverde werk. Dylan wilt met zijn team een goede naam opbouwen en dat maken ze meer dan waar. Tijdens het opmaken van de offerte maakte hij netjes de tijd en bespraken we de wensen die ik had. Daarnaast werd er goed meegedacht in oplossingen voor mijn wensen. Veel dakbedrijven hebben weinig persoonlijke aandacht en dat is bij dit bedrijf wel anders. De offerte is netjes en helder en overal staat er netjes prijzen erbij daarnaast wordt er goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ook de uitvoering is top. Ze werken hard en netjes en ze zijn zeer beleefd. Dakwerk Nederland is zeker een aanrader!

Jeroen Meerwijk
5/5

Goed werk

Goed werk geleverd door dakwerk Nederland!

John Warmenhoven
4/5

Mocht ik in de toekomst echter iemand nodig hebben voor mijn dak bel ik deze jongens

Dakwerk gebeld ivm een leakage. Ze belden snel terug en kwamen binnen een paar dagen kijken. Helaas zit het probleem elders en konden ze niet helpen, mocht ik in de toekomst echter iemand nodig hebben voor mijn dak bel ik deze jongens.

Johan van Streun
5/5

Lekker snel geschakeld en goed werk

Lekker snel geschakeld, professionele communicatie (e-mail, whatsapp, telefoon) en goed werk afgeleverd naar afspraak. Vervolgklussen die dak en/of sloopwerk betrekken zal ik in de toekomst zeker hier voorleggen.

Rudolf
5/5

Goede service

Goede service en leveren goed werk en zijn fijne gasten.

Esmee Outermans
5/5

Een absolute aanrader!!!!

Fantastisch bedrijf. Leveren vakwerk. Keurig en vriendelijk. Komen hun afspraken na. Een absolute aanrader!!!!

Carola van der graaf den ridder
5/5

Snelle en goede service

Door nestelende vogels was er een dakpan naar beneden geschoven. Gelukkig gedeeltelijk achter een zonnepaneel blijven hangen. De dakpan is teruggeplaatst en vakkundig vastgezet in de nok. Door de snelle en goede service is verdere schade voorkomen. Dank Dylan. Groet, Freek

Freek Langenhoff
5/5

Goed en deskundig bedrijf

Goed en deskundig bedrijf. Voelt de klant goed aan. Komt met advies en alternatieven. In overleg is veel mogelijk. Ik zou zeker dit bedrijf adviseren aan anderen.

Henk ten Harve