Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Dakonderhoud

In Nederland zijn er heel veel verschillende huizen. Die huizen hebben ook allemaal verschillende soorten daken en dakbedekkingen. Op het gebied van onderhoud aan die daken komt Dakwerk Nederland kijken. Met alleen de juiste zorg, vernieuwen, renoveren en onderhouden onze specialisten de vele soorten daken die in ons land voor komen.

Ons team bestaat uit mannen die verzorgd, veilig en gemotiveerd de lat hoog leggen als het op daken aankomt. Jongens die met liefde en passie voor hun vak met precisie, zorg en verantwoordelijkheid, hun werkzaamheden op vaak grote hoogtes netjes uitvoeren. Wij werken uitsluitend met de kwalitatief beste materialen om onze kwaliteit te waarborgen.

Wij vinden het heel belangrijk om SAMEN met de klant tot een eerlijke en nette offerte te komen die op maat is naar de klant haar wensen en de zorg die uw dak nodig heeft.

Vaak lopen de kosten bij een verouderd of slecht onderhouden dak hoog op. Bij Dakwerk Nederland denken wij daarom graag met de klant mee om zo tot een duurzame oplossing voor uw dak te komen. Wij bieden kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Het is ook mogelijk om verschillende Onderhoudscontracten af te sluiten waardoor u altijd onderhoud aan en zicht op uw dak heeft.

Informeer geheel vrijblijvend en snel naar de mogelijkheden.