Waar service heel normaal is!

Nokvorsten vastzetten

Wij kunnen indien de staat van uw nokpannen nog goed is, deze nokpannen met de loszittende betonmortel schoon borstelen en de loshangende stukken verwijderen. Daarna smeren wij de gehele nok weer af met Flexim Dakmortel, Deze mortel is goed bewerkbaar en blijft in tegenstelling tot betonmortel een beetje flexibel waardoor met de juiste verwerking de weersomstandigheden weinig invloed hebben op de mortel.

Deze renovatie bespaart u vaak een boel geld omdat bij het volledig vervangen van uw nok de aanliggende pannen vaak ook vervangen moeten worden doordat die vaak breken met het verwijderen en losbreken van de betonmortel. Wij kunnen hiervoor gewoon een flinke garantie geven van meestal wel 8 jaar.

Tegenwoordig worden de nokvorsten vastgeschroefd op een nokbalk met een ondervorst / ruitenrol. Dit wordt ook wel eens een luchtende nok genoemd omdat deze niet langer meer dicht gesmeerd zit met mortel. Wij raden dan ook altijd aan om er over na te denken om u nokvorsten te laten bevestigen op een nokbalk. Een nokbalk is namelijk erg stevig, lekkage vrij en stormvast.

Omdat wij alleen met de kwalitatief beste materialen werken, kunnen wij vaak tot 12 jaar garantie bieden.