Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Dakinspectie

Een dakinspectie is erg handig om de staat van uw dak te bepalen. Dit is altijd fijn zodat u weet waarom en wanneer uw dak aan onderhoud of vernieuwing toe is. Een inspectie geeft snel zicht op mogelijke knelpunten en vochtgevoelige plekken die vaak met de juiste versterkingen of aanpassingen nog tientallen jaren mee kunnen. Ook heeft u door een dakinspectie de luxe dat wij de mogelijke problemen en lekkages in kaart brengen waardoor u weet wat er mogelijk aan staat te komen.

Na een aanvraag komt Dakwerk Nederland vrijblijvend bij u langs om uw dak te inspecteren. Wij zullen rekening houdend met uw wensen een grondige inspectie uitvoeren op en aan uw dak. Dit zullen wij uiterst zorgvuldig doen. Wij zullen een verslag onderbouwd met foto’s opstellen over de huidige staat van uw dak en de mogelijke gebreken en gevolgen hieraan.

Na de inspectie weten wij vaak precies welke aandachtspunten direct onderhoud nodig hebben en welke nog even mogen wachten. Dit bespreken wij met u en we zullen dan samen een stappenplan opstellen in een nette offerte.