Search
Close this search box.

Waar service heel normaal is!

Daklekkage

Neem bij een lekkage altijd direct telefonisch contact met ons op.

Een lekkage aan uw dak of schoorsteen kan vervelende gevolgen hebben voor uw dak en de constructie maar ook bij u binnen kunnen zich vele problemen voordoen. Denk daarbij aan vocht- en schimmelplekken op de muren schilder- en stucwerk, ontzette vloeren en tegelwerk, en gevaarlijke situaties met elektriciteit. Neem daarom direct na het ontdekken van een lekkage telefonisch contact met ons op.

Een daklekkage kan zich voordoen door verschillende oorzaken. Zoals storm, de steeds heftigere weersomstandigheden, slecht of achterstallig onderhoud, en het niet op tijd schoonmaken van uw dakgoten en afvoeren. Wij van Dakwerk Nederland zijn daarom 24/7 telefonisch bereikbaar om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn voor het beste advies en het zo snel mogelijk inplannen van een vrijblijvende bezichtiging die wij altijd binnen 5 werkdagen zullen uitvoeren.

U heeft voor uw lekkage een vrijblijvende afspraak ingepland met Dakwerk Nederland. Wat gaat er nu gebeuren?

Een van onze specialisten komt vrijblijvend bij u langs om de lekkage te bekijken en te beoordelen. Op het dak zal hij inspecteren waar en waarom die daklekkage zich voordoet. Omdat onze specialisten over al heel wat jaren ervaring beschikken, vinden en begrijpen ze vaak snel uw lekkage, Daardoor weten zij vaak precies wat er nodig is om die te verhelpen. Zij zullen indien mogelijk altijd foto’s maken van de door hun gevonden aandachtspunten, en die aan u voorleggen en daarover hun bevindingen met u delen. Daarna zullen ze in goed overleg met u, u een offerte op maat aanbieden en indien nodig een tijdelijke noodreparatie aanbrengen tegen uw daklekkage.

(U betaalt alleen in geval van nood en/of spoed reparaties. Dat bedrag krijgt u vrijwel altijd geheel als korting op de werkzaamheden na het accepteren van onze offerte op maat)