Search
Close this search box.

Waar service heel normaal is!

Nokvorsten vervangen of vastzetten

Uw nokvorsten zijn de bovenste pannen van uw pannendak. Deze pannen hebben samen met uw schoorsteen het meeste te verduren tijdens de steeds extremer wordende weersomstandigheden in ons land.

Vroeger en bij de wat oudere huizen werden deze nokvorsten samen met de rij dakpannen eronder in de betonmortel gelegd. Door de jaren heen is die mortel door stormen en verschillende weersomstandigheden vaak gaan afbrokkelen en scheuren. In deze scheuren en breuken komen vochtdruppels terecht die met vorst weer bevriezen en gaan uitzetten. Dit veroorzaakt grotere scheuren en breuken waardoor zich lekkages en gevaarlijke situaties kunnen voordoen. Denk daarbij aan losliggende nokvorsten en of loshangende stukken betonmortel die mogelijk naar beneden kunnen storten.

Wij kunnen u afhankelijk van de staat van de nokpan de juiste oplossing bieden. Er zijn 2 mogelijkheden, en met beide opties kunnen wij u perfect van dienst zijn:

Klantenreviews mbt nokvorsten

5/5

Ze werken hard en netjes en ze zijn zeer beleefd. Zeker een aanrader!

Complimenten aan Dylan en zijn team voor het geleverde werk. Dylan wilt met zijn team een goede naam opbouwen en dat maken ze meer dan waar. Tijdens het opmaken van de offerte maakte hij netjes de tijd en bespraken we de wensen die ik had. Daarnaast werd er goed meegedacht in oplossingen voor mijn wensen. Veel dakbedrijven hebben weinig persoonlijke aandacht en dat is bij dit bedrijf wel anders. De offerte is netjes en helder en overal staat er netjes prijzen erbij daarnaast wordt er goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ook de uitvoering is top. Ze werken hard en netjes en ze zijn zeer beleefd. Dakwerk Nederland is zeker een aanrader!

Jeroen Meerwijk
5/5

Goed werk

Goed werk geleverd door dakwerk Nederland!

John Warmenhoven
4/5

Mocht ik in de toekomst echter iemand nodig hebben voor mijn dak bel ik deze jongens

Dakwerk gebeld ivm een leakage. Ze belden snel terug en kwamen binnen een paar dagen kijken. Helaas zit het probleem elders en konden ze niet helpen, mocht ik in de toekomst echter iemand nodig hebben voor mijn dak bel ik deze jongens.

Johan van Streun
5/5

Lekker snel geschakeld en goed werk

Lekker snel geschakeld, professionele communicatie (e-mail, whatsapp, telefoon) en goed werk afgeleverd naar afspraak. Vervolgklussen die dak en/of sloopwerk betrekken zal ik in de toekomst zeker hier voorleggen.

Rudolf
5/5

Goede service

Goede service en leveren goed werk en zijn fijne gasten.

Esmee Outermans
5/5

Een absolute aanrader!!!!

Fantastisch bedrijf. Leveren vakwerk. Keurig en vriendelijk. Komen hun afspraken na. Een absolute aanrader!!!!

Carola van der graaf den ridder
5/5

Snelle en goede service

Door nestelende vogels was er een dakpan naar beneden geschoven. Gelukkig gedeeltelijk achter een zonnepaneel blijven hangen. De dakpan is teruggeplaatst en vakkundig vastgezet in de nok. Door de snelle en goede service is verdere schade voorkomen. Dank Dylan. Groet, Freek

Freek Langenhoff
5/5

Goed en deskundig bedrijf

Goed en deskundig bedrijf. Voelt de klant goed aan. Komt met advies en alternatieven. In overleg is veel mogelijk. Ik zou zeker dit bedrijf adviseren aan anderen.

Henk ten Harve

Projecten nokvorsten