Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Schoorsteen verwijderen / slopen

Dakwerk Nederland beschikt over de ervaring en speciaal apparatuur om op een vakkundige wijze uw schoorsteen te verwijderen. We durven daarom wel te zeggen dat dit een specialiteit van ons is geworden.

Veel schoorstenen zijn niet meer in gebruik maar vereisen nog wel het nodige onderhoud met de daarbij komende kosten. Wij van Dakwerk Nederland zijn specialisten in het verwijderen en afvoeren van uw schoorsteen. Het weer aanhelen van uw dakschot, isolatie, tengels, panlatten, en de dakpannen horen daar natuurlijk ook bij.

Dit bespaart u vele onnodige reparaties en onderhoud die vaak tegen de kosten aanzitten van het door ons volledig laten verwijderen van de schoorsteen.

Schoorsteen verwijderen?
Wij kunnen het volgende voor u doen:

Het verwijderen/ slopen van uw schoorsteen inclusief het afwerken van het dak.

 • Onze specialisten komen langs om de schoorsteen en de dakconstructie te inspecteren op de mogelijkheden. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken of de schoorsteen dragend is, of er zich asbest in de schoorsteen bevindt, en in sommige gevallen of er bepaalde vergunningen aangevraagd moeten worden bij uw gemeente.
 • Uw schoorsteen wordt vakkundig steen voor steen verwijderd tot onder uw dakschot.
 • Mogelijk worden er steunbalken geplaatst
 • Het dakschot en of de isolatie wordt aangeheeld en tengels en latten worden bevestigd
 •  Het gat waar zich de schoorsteen bevond, wordt lekkagevrij dicht gelegd met uw soort en kleur dakpannen.
 • Alles word afgevoerd, netjes en schoon opgeleverd.

Het verwijderen van de schouw / openhaard op de begane grond, 1e verdieping, en de zolder (exclusief afwerken muren en plafonds).

 • Onze specialisten komen langs om de schouw, schoorsteen en de dakconstructie te inspecteren op de mogelijkheden. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar of de schoorsteen dragend is, of er zich asbest in de schoorsteen bevindt, en of er bepaalde vergunningen aangevraagd moeten worden bij uw gemeente.
 • In de meeste gevallen zal er een puincontainer geplaatst moeten worden.
 • Uw schoorsteen word vakkundig steen voor steen verwijderd en afgevoerd.
 • Het dakschot en of de isolatie wordt aangeheeld en tengels en latten worden bevestigd.
 • Het gat waar zich de schoorsteen bevond, wordt lekkagevrij dicht gelegd met uw soort en kleur dakpannen.
 • Er wordt een afzuigsysteem binnenshuis geplaatst om de stof die wordt veroorzaakt naar buiten af te voeren.
 • Mogelijk worden draagmuren en of balken gestut.
 • De schouw wordt vanaf zolder tot aan de begane grond vakkundig verwijderd en afgevoerd.
 • Alles wordt afgevoerd, netjes en schoon opgeleverd.

Door ons snelle en nette werk en onze scherpe prijzen, kregen wij al snel de vraag naar andere soorten sloopwerk. Daar is sloopbedrijf Sloopwerk Nederland uit ontstaan. Dus ook met andere soorten klein sloopwerk zijn wij u graag van dienst.

Klantenreviews mbt schoorsteen verwijderen

5/5

Alles verliep prima en ze werken erg nauwkeurig

Dakwerk Nederland heb ik ingeschakeld voor het verwijderen van mijn schoorsteenkanaal op de begane grond en op de 1e verdieping. Alles verliep prima en ze werken erg nauwkeurig. Dylan kijkt mee met een kritisch oog en geeft duidelijke, heldere en goede technische adviezen. Ze waren keurig op tijd en ook de puincontainer is weer netjes opgehaald. Fijne communicatie gehad.

Margret Bongers
4/5

100% aan te bevelen!

Goed team, snelle en adequate communicatie en alle werkzaamheden snel uitgevoerd. Enig kleine puntje van kritiek is dat de snelheid van oplevering net zo snel ging als de werkzaamheden zelf (en dus voor mij iets te snel 😉 Maar 100% aan te bevelen!

Willem van der Steen
5/5

Ze hebben alles netjes achtergelaten en het dak zit weer mooi dicht!

Schoorsteen verwijderd op dak en op zolder. Dylan is bij ons langs geweest voor het opmaken van de offerte voor de werkzaamheden. Hij is enthousiast over zijn werk en brengt met kennis van zaken dit ook over. Gisteren hebben de werknemers onze schoorsteen weggehaald. En dat was zwaar in de volle zon! Ze hebben hard gewerkt en waren netjes en beleefd. Ze hebben alles netjes achtergelaten en het dak zit weer mooi dicht! Wij zijn erg tevreden en kunnen het dus iedereen aanraden.

Cindy Lansink
5/5

Goede communicatie en afspraak is afspraak

Schoorsteen en grote schacht op zolder laten verwijderen + aanhelen dak door Dakwerk Nederland. Van offerte tot uitvoering binnen 4 weken in deze drukke tijd. Goede communicatie en afspraak is afspraak. Net werk afgeleverd.

Nick
5/5

Wij zijn erg tevreden

Recent twee meter lange schoorsteen laten verwijderen wegens plaatsing zonnepanelen. Meerdere offertes aangevraagd. Dylan van Dakwerk Nederland reageerde snel en adequaat, vroeg een redelijke prijs, kwam alle gemaakte afspraken na en leverde, samen met zijn collega’s, goed werk. Wij zijn dus erg tevreden.

Ronald Smetsers
5/5

Vakkundig, netjes en snel

Dakwerk Nederland heeft bij ons de schoorsteen verwijderd en daarna het dak hersteld. Een professioneel team dat vakkundig, netjes en snel werkt.

Franz-Dirk Scheltus
5/5

Prima werk geleverd!

De schoorsteen die bij ons geen functie meer had moest verwijderd worden. Dakwerk Nederland leverde snel een offerte en kwam afspraken na. Ook kleine aanpassingen in het werk werden vooraf overeengekomen. Prima werk geleverd!

John van der Woning
5/5

Lekker snel geschakeld en goed werk

Lekker snel geschakeld, professionele communicatie (e-mail, whatsapp, telefoon) en goed werk afgeleverd naar afspraak. Vervolgklussen die dak en/of sloopwerk betrekken zal ik in de toekomst zeker hier voorleggen.

Rudolf
5/5

De mensen van Dakwerk Nederland houden van doorpakken en binnen 1 dag waren de schoorstenen verwijderd

Vandaag 2 schoorstenen laten verwijderen. De mensen van Dakwerk Nederland houden van doorpakken en binnen 1 dag waren de schoorstenen verwijderd en was het dak weer aangeheeld met vorstnokken en dakpannen die overeenkomen met de pannen die er al lagen. Puin opgeruimd en afgevoerd! Dylan en je mannen, BEDANKT!

Vincent Hengeveld
5/5

Veni vidi vici!

Veni vidi vici! Dylan en zijn mannen kwamen, ze zagen, en ze overwonnen. Met vakkundige precisie en in sneltrein vaart is onze schoorsteen buiten, op zolder en op de 1e verdieping verwijderd uit ons huis. Voordat ik met m’n ogen kon knipperen was alles opgeruimd en waren ze weer foetsie. Hij en zijn mannen zijn vriendelijk, professioneel en servicegericht. Een aanrader voor iedereen die van vakwerk houdt.

Marf0rz
5/5

Precies zoals we gevraagd hadden, hebben ze gedaan. Erg tevreden!!

In verband met het plaatsen van een dakkapel, moest bij ons de schoorsteen verwijderd worden. We zijn erg tevreden met het werk dat Dylan en het team heeft geleverd. Het contact met Dylan loopt soepel, hij weet waar hij het over heeft. Hij is open en eerlijk over de adviezen die hij geeft. Na een afspraak om te kijken, stuurde hij snel een offerte op en hebben wij akkoord gegeven. Ook na telefonisch overleg is er nog een klusje bij gekomen, wat ook geen probleem was. Telefonisch al een bedrag genoemd en daar heeft hij zich ook netjes aangehouden. Hij kon al heel snel de klus klaren. Wij hadden gehoopt dat het in ieder geval voor 31 januari gedaan kon zijn, maar hij had al veel eerder een plekje. Ze werken netjes en handelen alles netjes af. Op de foto’s ziet u ons dak, zonder schoorsteen :). En je ziet de binnenkant van het dak. Precies zoals we gevraagd hadden, hebben ze gedaan. Erg tevreden!! Wij houden Dakwerk Nederland zeker in ons achterhoofd als we nog een keer een vakman nodig hebben!

Rosa Q
5/5

Weet waar hij het over heeft en luistert goed naar je wensen

Zeer bekwame vakmensen. De eigenaar van dakwerk Nederland, een jonge ondernemer, weet waar hij het over heeft en luistert goed naar je wensen. Hij heeft binnen een dag een rookkanaal en aangrenzende muur zonder problemen verwijderd. Mocht je ooit een schoorsteen o.i.d. laten willen verwijderen is dakwerk Nederland echt een aanrader!

Nick
5/5

Een absolute aanrader!!!!

Fantastisch bedrijf. Leveren vakwerk. Keurig en vriendelijk. Komen hun afspraken na. Een absolute aanrader!!!!

Carola van der graaf den ridder
5/5

Leuk team van harde werkers. Goed werk geleverd.

Snel en prettig contact voor het opnemen van de opdracht en offerte. Op de dag van de uitvoering met 4 man het schoorsteenkanaal zowel op het dak als op alle verdiepingen verwijderd. Alle verdiepingen en tuin spik en span opgeleverd. Leuk team van harde werkers. Goed werk geleverd.

P HdB
5/5

Goede communicatie, goed werk vericht!

Slopen van de gehele schoorsteen en schouw en aanhelen van het dak. Snelle reactie, vlotte gemiddelde offerte. Aardige jongens, goede communicatie, goed werk verricht! Dank je wel.

Moniek Bets
5/5

Prima werk, prettig in de omgang

Schoorsteen verwijderd, prima gedaan. Goede communicatie Snel gedaan Prima werk Prettig in omgang

Michiel Galema
5/5

Flexibel en heeft goed mee gedacht

We zaten met een schouw die met spoed gesloopt moest worden omdat een ander bedrijf niet op was komen dagen. Dylan was flexibel en heeft goed mee gedacht, een paar dagen later was het geregeld! Top!

Ymke van der Meulen
5/5

Ze zijn prettig in het contact en helpen je door het proces heen

Dakwerk Nederland heeft mijn kapotte schoorsteen vakkundig verwijderd. Ze zijn prettig in het contact en helpen je door het proces heen, ook als je er niet veel vanaf weet. Een prettige ervaring.

Simon van der Helm
5/5

Goed en deskundig bedrijf

Goed en deskundig bedrijf. Voelt de klant goed aan. Komt met advies en alternatieven. In overleg is veel mogelijk. Ik zou zeker dit bedrijf adviseren aan anderen.

Henk ten Harve

Projecten schoorsteen verwijderen