Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Precies zoals we gevraagd hadden, hebben ze gedaan. Erg tevreden!!

In verband met het plaatsen van een dakkapel, moest bij ons de schoorsteen verwijderd worden. We zijn erg tevreden met het werk dat Dylan en het team heeft geleverd. Het contact met Dylan loopt soepel, hij weet waar hij het over heeft. Hij is open en eerlijk over de adviezen die hij geeft. Na een afspraak om te kijken, stuurde hij snel een offerte op en hebben wij akkoord gegeven. Ook na telefonisch overleg is er nog een klusje bij gekomen, wat ook geen probleem was. Telefonisch al een bedrag genoemd en daar heeft hij zich ook netjes aangehouden. Hij kon al heel snel de klus klaren. Wij hadden gehoopt dat het in ieder geval voor 31 januari gedaan kon zijn, maar hij had al veel eerder een plekje. Ze werken netjes en handelen alles netjes af. Op de foto’s ziet u ons dak, zonder schoorsteen :). En je ziet de binnenkant van het dak. Precies zoals we gevraagd hadden, hebben ze gedaan. Erg tevreden!! Wij houden Dakwerk Nederland zeker in ons achterhoofd als we nog een keer een vakman nodig hebben!

Situatie vooraf

Aan het werk

Eindresultaat

Impressie