Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Bitumen dakbedekking vervangen dakterras in Engelen

Voor het vervangen van het bitumen dakterras waren we vandaag in de Zwaenenstede ‘s-Hertogenbosch/ Engelen.

De oude dakbedeking was erg versleten en het lekte al op een aantal plekken binnenshuis. Om dit te verhelpen moesten eerst alle terrastegels verwijderd worden, zodat de oude bitumen dakbedekking goed schoongemaakt kon worden en voorbereidingen getroffen kunnen worden.

Er wordt in alle gevallen als eerste aan de veiligheid gedacht. Dit betekent o.a dat de juiste voorzorgsmaatregelen genomen worden, bijvoorbeeld dat er per man twee brandblussers in handbereik zijn. Nadat al deze stappen doorlopen zijn, kan het echte werk beginnen .

De afvoer werd vervangen en de eerste banen werden gebrand. Een van de collega’s zal de voorbereidende taken uitvoeren zoals de stroken snijden en het aanleveren van de rollen.

Omdat wij van Dakwerk Nederland dagelijks bitumen daken branden door heel Nederland hebben wij er veel ervaring in, zodat dit allemaal soepel en snel verloopt. Daarbovenop gebruiken wij uitsluitend de beste materialen die wij dan ook alleen inkopen bij onze groothandel De Zinkunie in Boxtel, die net als ons kwaliteit bovenaan zet als het op hun producten aankomt.

Nadat de banen gebrand zijn, worden de eerder gesneden stroken gebrand en zit ons werk erop en kan Riitano Tegelwerken de nieuwe natuurstenen terrastegels gaan leggen, zodat de klant straks weer lekker kan genieten van zijn uitzicht.

Situatie vooraf

Aan het werk

Eindresultaat

Impressie