Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Vervangen bitumen dakbedekking carport/ overkapping in Boxtel

Dakwerk Nederland mocht vandaag aan de gang in onze woonplaats en vestigingsplaats, in het altijd bruisende dorpje Boxtel in Noord Brabant. Doordat wij de materialen al geleverd hadden en de uitloop, kraal en de randstroken van de
bitumen onderlaag de dag ervoor al geplaatst en bevestigd hadden. konden we deze vroege ochtend na eerst een lekker bakje koffie van de klant, al gelijk aan de gang met het plaatsen van de bitumen onderlaag op de vloer van het dak.

Deze bitumen onderlaag bevestigen wij met drukverdeelplaatjes en rvs schroeven op het dakbeschot. Deze schroeven berekenen wij op de juiste maat van het hout zodat ze niet onder uit het dakbeschot komen. Nadat de onderlaag op de juiste manier geplaatst en bevestigd is, worden de juiste voorzorg- en veiligheidsmaatregelen getroffen. Zodat er veilig en bewust onder hoge temperaturen de bitumen dakbedekking gebrand kan worden. Nadat alles dubbel gecheckt is, wordt als eerste de uitloop erin gebrand. Dit doen we om het water goed te laten aflopen.

De volledige vloer van het dak kan dan erin gebrand worden. Deze bitumen rollen wij rustig uit (vanaf de uitloop/ afvoer) terwijl wij met onze brandlans met temperaturen van wel 1000 graden Celsius de rollen bitumen aan de onderlaag verkleven. De maten van de kantstroken worden ondertussen uitgemeten en gesneden. Zodat wanneer de dakvloer er in zit, de brander direct met het inbranden van de kantstroken in de kraal kan beginnen, zoals wij het noemen het AFWERKEN van het dak.

Nadat het hele dak zoals het hoort gebrand en afgewerkt is. En wij maar vooral de klant overal 100% tevreden over zijn, beginnen we met het opruimen van onze spullen. Wij van Dakwerk Nederland kijken tevreden terug op weer een erg leuk project met nu een kwalitatief goed en een mooi dak.

Situatie vooraf

Aan het werk

Eindresultaat