Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Vernieuwen dakbedekking / bitumen dakkapel Amstelveen

Dakwerk Nederland stuurde hun dakdekkers deze keer naar Amstelveen. Om het verouderde dakkapel te overlagen met bitumen. Maar ook het loodwerk rondom het dakkapel werd vervangen door ons.

Zij begonnen hun dag natuurlijk met het droog en schoonmaken van de oude dakbedekking, zodat deze optimaal zal verkleven met de nieuwe.

Nadat zij de oude daktrim en de afvoeren verwijderd hadden, vernieuwden zij deze natuurlijk met zorg. Waardoor deze weer vele jaren meer mee kunnen. Na nog wat snijwerk en voorbereidingen voor het branden. waaronder het primeren van de metalen en loden delen.

Zij begonnen de afvoeren opnieuw in te branden. De vloer zat er daarna snel in en lekker hoog onder de dakpannen, zodat hier ook zeker geen lekkages zullen voorkomen.

Na een boterhammetje te hebben gegeten en een lekker koud glas cola gedronken te hebben, kwamen de kantstroken aan de beurt die met extra aandacht gebrand en verkleefd werden op de (geprimede) daktrim, zodat ook die weer tientallen jaren mee zullen gaan. Zij vernieuwden het loodwerk aan beide zijdes en de voorkant van de kapel nog even mee als service. voordat de dag er weer op zat.

kortom weer een hartstikke mooie dag en met resultaat. De dakbedekking is vernieuwd en de klant uit Amstelveen was weer zeer tevreden met de extra service. Top werk jongens!!!

Vernieuwen dakbedekking-bitumen dakkapel 3

Situatie vooraf

Aan het werk

Eindresultaat

Impressie