Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar service heel normaal is!

Schoorsteen slopen/ verwijderen Hilversum

Wij van Dakwerk Nederland mochten dit keer een ongebruikte schoorsteen slopen/verwijderen. Dit doen wij natuurlijk met de juiste zorgvuldigheid zodat er geen beschadigingen aan de rest van het dak of huis ontstaan. De klant had de wens om de grote schoorsteen vanwege de kosten aan het onderhoud te verwijderen en daarna weer met dezelfde soort dakpannen dicht te leggen.

Wij hebben dit natuurlijk ook gedaan en met resultaat na een dag flink breken en slopen was de schoorsteen, steen voor steen gedemonteerd. Na het aanhelen van het dakschot en de panlatten hebben wij dezelfde dakpannen weten te verkrijgen en hebben we het weer mooi dicht gelegd. Wij hebben het puin netjes meegenomen en afgevoerd. De klant was erg blij met het uitstekende resultaat.

schoorsteen slopen-verwijderen 2

Situatie vooraf

Aan het werk

Eindresultaat

Impressie